HANE-KAMA TOURさんが投稿した口コミ

#蕎麦打ち #蕎麦処名古屋

平塚市の友人がやっている、蕎麦屋”名古屋”で、蕎麦打ち体験しました。指導して貰いながら、打った蕎麦を試食すると、まぁそれなりに・・・
普段、何気なく食べてる蕎麦屋さんの奥深さを知りました😉 リピーターの常連さん達も、親切にしていただき、久々に楽しい時間が過ごせました。余った蕎麦は、持ち帰って来ました😉
帰りは、小田原の道の駅で、刺身定食とレモンのソフトクリームを食べたのですが、写真撮るのを忘れました。なので、笑って誤魔化します🙏😉
ちなみに、平塚市なのに、なぜ、店名が名古屋かは、あまり気にしないで下さい。

I and my wife tried Japanese buckwheat noodle making @ my friend's restaurant. He is my friend from our university time. We made our noodle from the powder. It was hard to make them flat and wider by wooden bar. We tasted our noodle, but my wife did much better than I done. It was good to know that how each restaurant cook noodle as Normal To Serve.....
After enjoying the noodle making, we went to the local market for late lunch. Fresh Sashimi combo and lemon swirl were good before a long drive.
We really enjoyed our day out since last spring.

いいね 8 件・コメント 0 件

3年前・116 views

投稿を削除しますか

キャンセル

削除